Vandt over 15 millioner i Eurojackpot: ”Vi har shoppet. Og vi har shoppet MEGET!”

Foto: Danske Spil A/S.
dato

Dankortet blev varmt (og det blev MEGET varmt) da en mand fra Holbæk Kommune for nyligt vandt 15,2 millioner i Eurojackpot: ”Da vi fik forskuddet på 200.000 fra Danske Spil ind på kontoen, så var det jo bare shopping-penge,” siger han.

Når man nu ved, at der går hele 15 millioner kroner ind på kontoen på fredag, så kan man godt tillade sig at være lidt mere ødsel med de ’småpenge’, man har stående i forvejen.

Sådan tænkte en mand fra Holbæk Kommune, da han for nyligt vandt hele 15.204.339 kroner i Eurojackpot.

”Da vi fik forskuddet på 200.000, så kan man roligt sige, at vi gik på indkøb. Man kan godt sige, at vi har shoppet. Og vi har shoppet MEGET! Det var jo bare shopping-penge! Vores børn fik alt det, de ønskede sig. Vi købte også selv ind - vi tømte nærmest en Elgiganten! Og vi købte en ny bil!” fortæller manden, som fortæller, at det var sjovt. Og også overraskende hårdt.

”Jeg syntes faktisk, at vi var meget trætte i starten, fordi der skete så meget på så kort tid,” fortæller han.

Efter at forskuddet på de 200.000 kroner er væk, og restbeløbet på 15.004.339 kroner er gået ind på kontoen er der faldet noget mere ro over tingene.

”Vi er nået tilbage til normalen. Det går faktisk ret hurtigt med, at man kommer tilbage på et mere normalt udgangspunkt,” siger han og tilføjer, at helt normalt er det nok ikke.

”Vi har jo fået ny bil, vi har investeret nogle af pengene og vi er selvfølgelig også blevet gældfrie. Og stadig har vi en del millioner i banken, så på den måde har gevinsten forandret vores liv for altid. Næsten uanset, hvad vi gør, vil vi altid have en opsparing, vi kan tage af, hvis vi lige har lyst til at rejse væk eller til at købe noget stort. Det er stadig lidt svært at forstå,” siger han.

Kilde: Danske Spil A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.