ScanPeople søger på vegne af Q-Interline i Tølløse en Servicetekniker til 6 måneders vikariat

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

ScanPeople søger på vegne af Q-Interline i Tølløse en Servicetekniker til 6 måneders vikariat
 
Til Q-Interline, som efter børsnotering, er på en spændende vækstrejse, søger vi nu en Servicetekniker, som vil være med til at yde en unik og kvalificeret service overfor eksisterende og nye kunder på globalt niveau.
 
Du bliver i tæt samarbejde med support teamet i Technical Services og udviklingsteamet i Digital Services til vores ”trouble-shooter” på de udfordringer, som vores kunder oplever med installation eller drift af Q-Interline’s løsninger på både hardware og softwaredelen. Du får i samarbejde med dine kollegaer ansvaret for monitorering, logning og struktureret fejlsøgning på vores kunders installationer. Servicering kan ske on-site og remote. Du vil være salgsteamets tekniske support, når nye installationer skal implementeres.

Primært arbejdssted er Q-Interlines kontor i Tølløse, ligesom der må forventes 20-30 rejsedage pr. år. (Primært Danmark, Sverige og Tyskland).
 
PROFIL
Måske har du en uddannelse som elektronikmekaniker, radiomekaniker eller lignende. Du må gerne have bredt IT-kendskab, herunder til Windows platform, netværk, installation af forskellige hardware / software. Du er vant til at arbejde med remote adgang til kunders systemer, brug af diagnose software til fejlsøgning, test og konfiguration. Erfaring og forståelse for funktion af mekaniske komponenter, f.eks. servo- og stepmotorer, vil være en fordel. Hvis du har kendskab til OPC og ModBUS er det en fordel men ikke et krav. Vigtigst er det nok at du er nysgerrig og har nemt ved at tilegne dig ny viden.

  • Du er løsningsorieteret og har kunderne i fokus
  • Du er sikkerhedsorienteret og ansvarsfuld
  • Du er fleksibel – både på tid og sted
  • Du arbejder proaktiv og griber opgaverne og tager fuldt ejerskab til løsningen er fundet
  • Du er omstillingsparat
  • Du har evnen til at strukturere supportopgaver
  • Du er udadvendt og har let ved at omgås forskellige mennesker
  • Du engagerer dig både fagligt og socialt og holder de aftaler som indgås
  • Du er stærk både til mundtlig og skriftlig dansk og engelsk.
  • Du har kørekort (B) til almindelig bil.

Q-Interline TILBYDER
Mulighed for at arbejde i en innovativ dansk hi-tech virksomhed i rivende international udvikling. Et engageret og dynamisk team med højt energiniveau og masser af godt humør. Korte beslutningsveje, og stor mulighed for at øve indflydelse. Alle bidrager med ideer til forbedring af processer og løsninger til kunderne. En firmakultur som er bygget på ordentlighed, åben dialog på alle niveauer, samt rigtig person til rigtigt job.
 
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Rasmus på tlf.: 43 31 00 71.

SØG JOBBET

Klik på linket: https://www.scanpeople.axp.dk/candidate_web/index.php?reference=60200 
Indtast via linket dine oplysninger og upload dit CV. Er du allerede registreret i vores database, skal du blot logge ind og tilføje jobkoden 60200 for at søge jobbet.

OM SCANPEOPLE
Hos ScanPeople vil vi medvirke til bæredygtig udvikling, vækst og resultater gennem vores arbejde med mennesker. Vi assisterer virksomheder i Danmark og Norden med tilpassede løsninger inden for rekruttering, vikarassistance, search, interim management og outplacement. 
Vores kunder er vores samarbejdspartnere og kandidater og vikarer er vores ambassadører. Du finder mere info på www.scanpeople.dk

Følg ScanPeople ApS: https://www.linkedin.com/company/scanpeople-apshttps://www.facebook.com/scanpeoplehttps://www.instagram.com/scanpeople/

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

SCANPEOPLE ApS, Roskildevej, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952637

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet