Pædagogisk kollega søges til børnehaven og vuggestuen i Midgård

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Søger du en arbejdsplads, der altid arbejder med at højne det faglige niveau, bibeholde et trygt og udviklende arbejdsmiljø og har masser af plads til gode grin, så kig med her:

Børnehaven og vuggestuen søger hver en ny kollega pr. 1. august 2024. Stillingerne er på 37 timer om ugen, som primært vil ligge indenfor vores åbningstid mellem kl. 6.15 og kl. 17.15.  

Den hverdag, du træder ind i
I vores dagligdag, arbejder vi med høj trivsel, fællesskaber, genkendelighed og bevægelse. Det er selvfølgelig nogle flotte ord, men de betyder noget i Midgård. Du kommer til at være med til fælles udedage, fællessang og masser af aktiviteter på tværs af huset. Alle stuer har ugens rim og remser og ugens sang, og vi bruger piktogrammer svarende til børnenes alder. 

Vi benytter jævnligt "Fri for mobberi" og ICDP på alle stuer. 

På vores møder arbejder vi bl.a. med et forløbsskema, som både inddrager børneperspektiver via børnemosaikker og refleksion over egne praksis.  

Det får du fra os
Du får kompetente, dygtige og ikke mindst hjælpsomme kollegaer. Vi vægter et godt arbejdsmiljø med plads til både faglig sparring og gode grin. Vores hus opfylder BUPL, FOA og KL´ anbefalinger for fordelingen mellem pædagoger (63,5%) og pædagogmedhjælpere (36,5%).

Til september starter vi et fælles ICDP-forløb, hvor vi sammen skal udvikle vores praksis.

Det er vigtigt for os, at vi har et fælles ståsted og mål, men også at vi alle får lov at præge vejene mod målet. Derfor byder vi også nye tanker velkommen. 

Derudover får du

  • Indflydelse og plads til dine ideer.
  • Mulighed for udvikling gennem ansvar for dokumentation, læringsmål og evaluering 
  • Tid til at arbejde med de styrkede pædagogiske læreplaner og børnemosaikker sammen med dine stuekollegaer
  • En ledelse, der ønsker at skabe rum for udvikling og uddannelse 
  • Grundig introduktion til nye begreber, arbejdsmetoder og kulturen i huset

Mød et par af vores kollegaer her:

Midgård – Dorte og Camilla fortæller

Lidt om vores dejlige hus
Børnehuset Midgård er en bæredygtig, velfungerende, integreret institution, der er placeret ved åbne marker med Tølløse Skole som nabo, tæt på bus og togforbindelser. Vi har fire børnehave-grupper og fire vuggestue-grupper. Da vi har flere indgange i vores snegleformede hus, er det rummeligt og roligt, og med mulighed for at udnytte, at vi er en større institution. Huset blev etableret i 2015 og har lækre faciliteter inde og ude. 

Læs mere om os her:
Børnehuset Midgård 

Skriv en ansøgning og søg stillingen
Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores pædagogiske leder Jeanette Andresen på telefon 7236 6393 eller Børnehuset Midgård på telefon 7236 3510. 

Ansøgningsfristen er mandag d. 3. juni 2024 og samtaler afholdes løbende.   

Du søger stillingen ved at trykke på knappen ”Søg stillingen” nedenfor og skriv gerne hvilken stilling, du søger. Her bedes du også vedhæfte dine anbefalinger og evt. Uddannelsesbevis.

 

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Tølløsevej 66, 4340 Tølløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052526

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet