Pædagog søges til vuggestuen i Midgård i Tølløse 

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Søger du et trygt og udviklende arbejdsmiljø med mulighed for faglig sparring og plads til gode grin, så kig med her:

Vuggestuen søger en ny kollega pr. 1. maj 2024. Stillingen er på 37 timer om ugen, som primært vil ligge indenfor vores åbningstid mellem kl. 6.15 og kl. 17.15.   

Den hverdag, du træder ind i 
I vores dagligdag arbejder vi med høj trivsel, fællesskaber, genkendelighed og bevægelse. Det er selvfølgelig nogle flotte ord, som faktisk betyder noget i Midgård; blandt andet, at det skal være rart at komme i vuggestue og børnehave. Det bliver det for eksempel ved, at vi alle er en del af flere fællesskaber – både børn og voksne.  

Du kommer til at være med til fælles udedage, fællessang og masser af aktiviteter på tværs af huset. Alle stuer har ugens rim og remser og ugens sang, og vi bruger piktogrammer svarende til børnenes alder. Vi benytter jævnligt "Fri for mobberi", hvor vi taler om alt fra ansigtsudtryk til følelser. På vores møder arbejder vi bl.a. med Refleksionshuset, den nye styrkede pædagogisk læreplan og børnemosaikker.  

Det får du fra os 
Du får kompetente, dygtige og ikke mindst hjælpsomme kollegaer. Vi vægter et godt arbejdsmiljø med plads til både faglig sparring og gode grin. Vores hus opfylder BUPL, FOA og KL´ anbefalinger for fordelingen mellem pædagoger (63,5%) og pædagogmedhjælpere (36,5%). 

Mød et par af dem her: Midgård – Dorte og Camilla fortæller 

Vi arbejder aktivt med vores værdier, politikker og styrket pædagogiske læreplan, og det er vigtigt for os, at vi har et fælles ståsted, og at vi alle får lov at sætte retningen. Derfor byder vi også nye tanker velkommen, så vi hele tiden gør op med ’vi plejer’, og åbner for nye vinkler og tankegange.  

Derudover får du 

  • Indflydelse og plads til dine ideer. 
  • Mulighed for udvikling gennem ansvar for dokumentation, læringsmål og evaluering  
  • Tid til at arbejde med de styrkede pædagogiske læreplaner og børnemosaikker sammen med dine stuekollegaer 
  • En ledelse, der ønsker at skabe rum for udvikling og uddannelse  
  • Grundig introduktion til nye begreber, arbejdsmetoder og kulturen i huset 

Lidt om vores dejlige hus 
Børnehuset Midgård er en bæredygtig, velfungerende, integreret institution, der er placeret ved åbne marker med Tølløse Skole som nabo, tæt på bus og togforbindelser. Vi har fire børnehave-grupper og fire vuggestue-grupper. Da vi har flere indgange i vores snegleformede hus, er det rummeligt og roligt og med mulighed for at udnytte, at vi er en større institution. Huset blev etableret i 2015 og har lækre faciliteter inde og ude.  

Læs mere om os på vores hjemmeside Børnehuset Midgård  

Skriv en ansøgning og søg stillingen 
Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores pædagogiske leder Jeanette Andresen på telefon 7236 6393 eller Børnehuset Midgård på telefon 7236 3510 (Valhalstuen).  

Ansøgningsfristen er søndag dag d. 10. marts 2024.  

Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 18. marts og tirsdag d. 19. marts i tidsrummet mellem kl. 12 – 16.   

  
Du søger stillingen ved at trykke på knappen ”Ansøg” nedenfor. Her bedes du også vedhæfte dine anbefalinger og evt. uddannelsesbevis.  

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Tølløsevej 66, 4340 Tølløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001056

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet