Lagermedarbejder med truckcertifikat - Ishøj Arbejd 3 dage á 12 timer – hold fri 4 dage.

Det går stærkt hos Triplan og de har brug for flere medarbejdere - er det dig?
Profilbillede
dato

Det går stærkt hos Triplan og vi har brug for flere medarbejdere, som er klar til at tage fat på vores lager. Er du erfaren med lageropgaver, struktureret, selvstændig, har godt humør og kan lide at arbejde, hvor der er travlt – Så kom til Triplan og bliv en del af vores vækst og succes. 

Triplan International A/S har travlt og har brug for flere nye kollegaer

Vi udvikler, producerer og leverer bygningsprofiler og glasvægge/døre byggerier over hele verden.

Vi producerer fra egen fabrik i Ishøj, hvor vi har ca. 7.000 m2 produktion og flytter i 2025 til helt nye, moderne og større faciliteter i Ringsted.

Vi har en dynamisk og spændende hverdag med høj medarbejderinvolvering, og der er gode muligheder for at få en afvekslende hverdag med forskellige arbejdsopgaver.

Vi søger en lagermedarbejder, der kan tage ansvar og være en vigtig del af lageret pt. på fem mand. Du vil indgå i vores lagerteam, men samtidig være hovedansvarlig for udvalgte områder/funktioner i hverdagen. Arbejdstiderne vil være fra 06.00 – 18.00 3 dage om ugen (enten mandag til onsdag eller onsdag til fredag) og du vil derfor kunne holde fri de efterfølgende 4 dage. Der er også mulighed for at arbejde i en normal 5 dages uge.

Om jobbet:

 • Ordreklargøring, pluk og pak
 • Af- og pålæsning af lastbiler
 • Transportbooking
 • Modtagelse og registrering
 • Lokationsstyring og optimering
 • Diverse

Om dig:

Vi forventer, at du har kvalifikationer og erfaring indenfor lagerarbejde, helst uddannet lagermedarbejder (ikke krav), herunder gerne erfaring med pluk og pak. Du har et truckcertifikat (krav). Du skal være selvstændig, struktureret og kunne lide at arbejde i en travl hverdag. Du har lyst til at være en del af et team, hvor opgaverne er mange, det går stærkt og du har det godt med at tage ansvar. Vi leverer kvalitetsprodukter, derfor skal du være omhyggelig, kvalitetsbevidst, mødestabil og en god kollega.

Triplan tilbyder:

 • Et selvstændigt, spændende og udviklende job i en handlekraftig, solid og veletableret vækstorienteret virksomhed, der er inde i en spændende udvikling
 • Gode udviklingsmuligheder for alle. Du vil gennemgå en grundig oplæring og blive en del af et veletableret team
 • Et arbejdsmiljø, hvor samarbejde, teamwork og humor er vigtige ingredienser
 • Gode og ordnede forhold - vi har overenskomster og er medlem af DI
 • Tiltrædelse snarest muligt

Interesseret? – vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du er interesseret så ring til Jan Pedersen, People Company på mobil 91991975 eller send din ansøgning her.

Om Triplan:

Triplan International A/S er en solid, dansk virksomhed med 75 års erfaring. Triplan leverer produkter i høj kvalitet til professionelle byggefolk, og har specialiseret sig i design og produktion af glasvægsløsninger, gipsvægge, facader og etagedæk i stål.

Med produktion i Danmark kan Triplan levere hurtigt, og er ikke bange for at kaste sig ud i specielle løsninger. Triplan er en travl og seriøs arbejdsplads og har fokus på både medarbejderne og kundens trivsel. Triplan lægger stor vægt på kvalitet i alt hvad vi laver, og går højt op i at have styr på alle processer fra udvikling til produktion og levering.

I 2016 blev Triplan ISO 9001-certificeret, hvilket er en garanti for, at der leveres produkter og service i ensartet kvalitet. Hver gang. Triplan, der har til huse i egne lokaler i Ishøj, beskæftiger omkring 55 ansatte og er inde i en god positiv udvikling og har en solid økonomi.

Du kan læse mere om Triplan på triplan.dk


Kilde: People Company // Triplan International A/S