Kæpheste-opvisning eller NERF gun Battle? Tølløse Skole søger en pædagogmedhjælper til SFO’en

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Leg, kreativitet, aktivitet, tryghed og socialt samvær. Det er nøgleord i Tølløse SFO – også for dig, der bliver vores nye pædagogmedhjælper.

Vi søger lige nu en pædagogmedhjælper til SFO’en på 25 timer om ugen. Dine timer ligger primært i SFO’ens åbningstider, fra 13.30-17.00 (16.30 om fredagen). Resten planlægges med teamet.

Kort og godt om skole og SFO
Tølløse Skole er en tosporet folkeskole fra 0.-9. klasse. Der er ca. 500 elever, 46 lærere og 19 pædagoger. Der er også en kontaktklasserække for børn inden for ADHD og autismespekteret. SFO’en har 180 børn i SFO 1 og 80 i SFO 2.

Hos os kommer du til at arbejde ud fra principperne om anerkendelse og inklusion i hverdagen, og vi vejleder børnene i de forskellige situationer, de befinder sig i. Vi inkluderer alle børn, hvilket betyder, at det er alle os voksnes opgave at organisere aktiviteter, så ALLE uanset forudsætninger kan deltage.

Fede rammer ude og inde
Vi elsker at være ude – og det meste af året har vi ugentlige båldage. Udendørs kan vi prale af kunstgræsbane, mooncarbane, bålhytte, to multibaner, kælkebakker, svævebane, klatrevæg, lidt skov og masser af plads. Indendørs er heller ikke værst. Vi har en gymnastiksal til stikbold eller NERF gun-battles, flere gode krea-værksteder, hal, gymnastiksal, café, sløjd, medierum, teaterkælder og plads til nye idéer! 

Aktiviteterne i SFO er planlagt med fokus på at skabe et udfordrende og sjovt fritidsliv med både et kreativt, socialt og aktivt indhold. Vi medtænker legepladsen, idrætspladsen, medieværkstedet, kreative rum og endda lokalområdet i aktiviteterne.

Vi mangler dig

  • Der i din tilgang til relationer er et nysgerrigt, empatisk og ordentligt menneske. Det giver måske sig selv – men ikke desto mindre er det vigtigt
  • Der byder ind på aktiviteter i SFO’en. Du kan lide at lege – det er vigtigt!
  • Du er måske i færd med et sabbatår eller to – og vil arbejde med mennesker.

Vi tilbyder

  • Et arbejde fuld af sjov, leg og samvær
  • Mulighed for at bringe dine egne interesser og passioner ind i din arbejdsdag
  • Gode og dygtige kolleger, der er klar til at vejlede, hjælpe og sparre – og selvfølgelig forventer det den anden vej også.

Yderligere information
Du kan læse mere om Tølløse Skole og SFO her: Tølløse Skole og SFO

Se en lille video her: Tølløse SFO - Video

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte:

SFO-koordinator Paw Krogholt Almhøj
Telefon: 7236 2298
E-mail: pakal@holb.dk

Skoleleder Steen Windfeldt 
Telefon: 7236 3074
E-mail: swind@holb.dk

Du må også gerne komme forbi til et besøg i SFO’en

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Bemærk, at der inden ansættelse i Holbæk Kommune indhentes børneattest.

Ansøgningsfristen er søndag den 10. marts 2024

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 14. marts om efter klokken 14.00 dog med for mulighed for løbende afholdelse af samtaler.
 


Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (25-25 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Sportsvej 3, 4340 Tølløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5998882

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet