Administrativ multitasker til Tølløse Skole 

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

A’ hva’ for en fisk? 
I Administrativt Center Øst er vi 10 glade medarbejdere, der arbejder sammen om administration for skolerne i Tølløse, Ugerløse, St. Merløse, Vipperød, Ågerup og Bjergmarkskolen. Lige nu mangler vi en kollega, der har fast base på Tølløse Skole. Det betyder, at mange af dine arbejdsopgaver foregår i samarbejde med ledelse og personale på skolen, mens andre opgaver vil være på tværs af teamet og de øvrige skoler. 

Formidling er nøglen 
Vi søger dig, der har kompetencer til at understøtte ift. økonomisk drift, lønsumsstyring og opfølgning på skole og i SFO. Du har gode kommunikative evner og formår at omsætte ledelsesinformation med samarbejdspartnere. Både til dem med OG uden dybe økonomi forudsætninger. I praksis betyder det løbende økonomimøder – både med skoleledelserne, internt i teamet (du er ikke alene om opgaven), og centralt i kommunens økonomiafdeling. Derudover skal du blandt andet også løse opgaver omkring løn- og ferieindberetning, oprettelse af medarbejdere og HR, og du får også en opgave i forbindelse med prøveafvikling på Tølløse Skole. 
 
Derudover ønsker vi os: 

  • Du har erfaring med administration på skoleområdet. Måske kender du til TRIO, Tea, e-Doc, Aula, KMD.  
  • Du er serviceminded og smilende – der er mange forskelligartede opgaver på en skole, og det er ofte dig, der skal være alvidende og åben for afbrydelser. 

At være på en skole 
Denne overskrift skal helst give dig et smil på læben… For det at være en del af skoledagen, tæt på elever, forældre, lærere, pædagoger og ledelse fylder utroligt meget. Der er både planlagte opgaver, der skal løses på årshjulet i skoleårets faste strukturer, men der er også de akutte og hastende dagligdagsting, der kan være lige så vigtige – og begge dele skal der være plads til. 

Det får du 
I skoleverdenen får du mulighed for at tilpasse din arbejdstid til skolernes ferier.  Derudover er der chance for afbrydelser på sådan en kontorgang, så du har også mulighed for at planlægge hjemmearbejde på dage, hvor der er brug for det. Ydermere får du: 

  • Glade, engagerede og erfarne kolleger, der altid hjælper hinanden 
  • Et godt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer, hvor der er højt til loftet, en uformel omgangstone og humor 
  • Stor selvstændighed i opgaveløsningen 
  • Sparrings – og udviklingsnetværk på tværs af skolerne i kommunen med kollegaer med samme opgaver 

Din kollega Lena fortæller: ”Det bedste ved stillingen er, at du får lov at være helt tæt på folkeskolens hjerte og følge årets gang. Vi laver ikke bare administration – vi er med i myretuen, og det vi laver, er betydningsfuldt.” 

Velkommen til teamet 
Vi er et nyligt fusioneret team, der har mange forskellige kompetencer og en bred viden og erfaring. Det betyder, at du kommer ind i en forandring, der heldigvis går ret godt. 
Vi løser en bred palet af opgaver på skolerne og sidder fordelt geografisk til hverdag, men samles til fælles arbejdsdag ca. en gang om måneden. Derudover er der frihed til og brug for at arbejde på tværs af skolerne, når opgaverne mødes.  

Hvis du har spørgsmål, undrer dig over noget eller bare er nysgerrig på, hvordan der arbejdes i et Administrativt Center, så tag endelig fat på administrativ leder: 

Tina Birkedal Hansen 
Tlf. 72 36 24 99 
thans@holb.dk

De praktiske informationer 

Stillingen en på 35-37 timer. Ansøgningsfristen er torsdag den 18. april. Ansættelsessamtaler finder sted torsdag den 25. april, og vi håber at du kan starte den 1. juni 2024 og gerne før. Det kan vi altid aftale. 

 Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Sportsvej, 3, 4340 Tølløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6024815

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet