Ledig stilling som pædagog i børnehus med fokus på trivsel og faglig udvikling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Søger du et trygt og udviklende arbejdsmiljø med mulighed for faglig sparring og plads til gode grin, så kig med her:

Vores medhjælper går på efterløn og derfor søger vuggestuen en ny kollega pr. 1. august 2024. Stillingen er på 37 timer om ugen, som primært vil ligge indenfor vores åbningstid mellem kl. 6.15 og kl. 17.15. 

I Midgård vægter vi højt at have et stærkt fagligt fællesskab med gode muligheder for sparring, professionel udvikling og et godt arbejdsmiljø. Samtidig er der plads til en sjov hverdag med masser af gode grin og glimt i øjet. 

I vores hus får du lov til at tage initiativer, byde ind og sætte dit præg og derved styrke livsdueligheden hos os alle. 

I vores dagligdag arbejder vi med høj trivsel, fællesskaber, genkendelighed og bevægelse. Vi har eksempelvis fælles udedag og fællessang. Alle stuer har ugens rim og remser og ugens sang, og vi bruger piktogrammer svarende til børnenes alder. Alle stuer benytter jævnligt "Fri for mobberi", hvor vi taler om alt fra ansigtsudtryk til følelser. På vores møder arbejder vi bl.a. med den pædagogiske læreplan, børnemosaikker og refleksion over egen praksis.

Fra os får du:

  • Kompetente og fagligt stærke kollegaer
  • Et godt arbejdsmiljø med plads til både faglig sparring og gode grin
  • Indflydelse og plads til dine ideer
  • Udvikling gennem ansvar for dokumentation, læringsmål og evaluering
  • Tid til at arbejde med de styrkede pædagogiske læreplaner og børnemosaikker
  • En ledelse, der ønsker at skabe rum for udvikling og uddannelse

Du kan læse mere om vores arbejde med børnene, vores faciliteter og pædagogiske læreplan her: 

Børnehuset Midgård

Børnehuset Midgård er en bæredygtig, velfungerende, integreret institution, der er placeret ved åbne marker med Tølløse Skole som nabo, tæt på bus og togforbindelser. Vi har fire børnehave-grupper og fire vuggestue-grupper. Da vi har flere indgange i vores snegleformede hus, er det rummeligt og roligt, selvom det er en større institution. Huset blev etableret i 2015 og har lækre faciliteter inde og ude.

Vi arbejder aktivt med vores pædagogiske læreplan og politikker, og det er vigtigt for os, at vi har et fælles ståsted, og at vi alle får lov at sætte retningen. Derfor byder vi også nye tanker velkommen, så vi hele tiden gør op med ’vi plejer’, og åbner for nye vinkler og tankegange.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores pædagogiske leder Jeanette Andresen på telefon 7236 6393 eller Børnehuset Midgård på telefon 7236 3510 (Asestuen).

Ansøgningsfristen er fredag dag d. 28. juni 2024. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. 

Du søger stillingen ved at trykke på knappen ”Søg stillingen” nedenfor. Her bedes du også vedhæfte dine anbefalinger og evt. uddannelsesbeviser.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Tølløsevej 66, 4340 Tølløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069199

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet